Højsæson for overvejelser om skilsmisse…

Sommerferie er højsæson for overvejelser om skilsmisse….
Alverdens overskrifter i denne tid lyder på, at det er højsæson for skilsmisser – hvilket er rigtigt. Men jeg oplever også, at mange par bruger sommerferien til at tale sammen om, hvorvidt det er en skilsmisse der ligger umiddelbart efter ferien, eller om det er et konstruktivt arbejde for at bevare forholdet…
Altså også en højsæson for, at mange par begynder på parsamtaler og konstruktivt arbejde for at bevare og passe på forholdet og familielivet.

Familie på strand
Netop i sommerferien har vi tid til at mærke efter, hvordan vores parforhold og familieliv har det. Vi bliver nødt til at starte den nødvendige dialog, som måske har ligget og ventet i lang tid. Når den travle hverdag kører der ud af, undskylder vi ofte problemerne med at der er travlhed, fokus på børnene, mange arbejdsopgaver, fritidsinteresser der skal plejes og meget andet.
Men i sommerferien, er vi nødt til at forholde os til vores forhold og hinanden på en anderledes måde. Her duer de undskyldninger og forklaringer vi bruger i dagligdagen ikke.
For nogle er det blevet for uoverskueligt og for svært at komme tilbage til hinanden, og derfor vælger en del at blive skilt efter sommerferien, og fremover være familie på anderledes betingelse end tidligere.
Men for andre begynder det konstruktive arbejde, for at bevare familielivet. Mange søger hjælp til start på dette arbejde hos en psykolog.

Hvornår hjælper parsamtaler?
Parsamtaler og parterapi er en hjælp til jer, når I oplever, at jeres problemer er ved at tage overhånd og fylder alt for meget. Når der er mange konflikter, larmende tavshed eller manglende liv, glæde og nærhed mellem jer.
Parsamtaler er for jer, der ønsker at skabe forandring og finde muligheder for at leve sammen på en måde, der fremmer jeres kærlighed og gnist. I ønsker at finde ud af, hvordan samspillet mellem jer kan ændres, så I oplever forandring og genfinder glæden i jeres forhold.
Det er en brugbar mulighed for jer, når I oplever vanskeligheder i forhold til blandt andet:
• kommunikation
• uenigheder omkring familieliv
• arbejdsliv og forældreskab
• jalousi
• utroskab
• utilfredshed med det sexuelle samliv

Parsamtaler støtter jer i at få en dialog, hvor I kommer ind til kernen af jeres samlivsproblemer og får øje på, hvordan I kan skabe forandringer, så I igen får et godt og berigende forhold.
Rigtig mange har glæde af parsamtaler og genfinder glæden og harmonien i parforholdet og familielivet.
Ingen skal blive sammen for enhver pris, det er ikke godt for hverken store eller små, men at give det et forsøg ekstra, med konstruktivt arbejde og hjælp udefra, det fortjener både store og små i familien..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 2