Velkommen til min blog

Velkommen til min blog – Forældreklubben

Charlotte Clemmensen

Charlotte Clemmensen

Jeg har glædet mig rigtig meget til at få gang i Forældreklubben, fordi jeg ved fra mit arbejde som psykolog og familierådgiver, at forældre gerne vil have viden om børn og forældreskab.

Nogle gange, (læs: næsten altid) bliver livet med børn anderledes end man havde forestillet sig.
 Mange forældre, gør sig de samme overvejelser og tanker og stiller ofte enslydende spørgsmål til, hvad der sker med deres børn i forskellige udviklingsperioder, og om hvordan man skal forstå og takle de forskellige udfordringer og problemstillinger der opstår undervejs i forældreskabet.

Jeg har længe gerne ville samle og dele erfaringer fra min hverdag og fra mit arbejde ét sted.  Jeg har besluttet, det skal være her på min blog – og nu er det altså nu..!!
Du er meget velkommen til at komme med dine kommentarer. For når du skriver her, vil andre kunne læse med og blive inspireret af dine holdninger, meninger og erfaringer.
Måske kan du endda her på bloggen, blive klogere på dig selv, dit forældreskab og på dine børn, og hvem ønsker ikke det!?

Du vil finde skriverier, oplysninger, inspiration, og viden om børn og forældre. 
Du vil også – fra tid til anden – finde invitationer til spændende foredrag, links til artikler og bøger og andre ting, der relaterer til at være forældre.

Når vi bliver forældre, bliver vi medlem af den sammen klub allesammen, nemlig Forældreklubben. Indmeldelse i denne fantastiske klub sker helt automatisk, og medlemsskabet varer livet ud.
Derfor er Forældreklubben for forældre med børn i alle aldre: nyfødte, små, større, store, unge, voksne og børnebørn.

Helt kort fortalt handler min blog om at være forældre og om de store og små udfordringer vi møder i vores forældreskab.

Lad os gøre hinanden klogere og inspirere hinanden.

Der er plads til at give meninger og holdninger til kende.

VELKOMMEN I KLUBBEN!!

Forældreklubben

Forældreklubben

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

64 − = 63